Tilaus: 2018-02-19 - Miniregulaattori puuhasteluihin

Talon kellariin valmistuu jossain vaiheessa "panimotilat" valmistusta varten ja siellä on tarkoitus tehdä force hapotukset yms toimenpiteet. Tämän lisäksi erillisessä piharakennuksessa on sauna ja mancave, joten jossain vaiheessa tulen tarvitsemaan hiilaripulloa myös luolan puolella. 5kg pullo on aika kömpelö siirrettävä, joten tilasin sille kaveriksi miniregulaattorin sodastream-adapterilla. Näin voin käyttää hiilaria näppärämmin myös muissa tiloissa ja 5kg pullo saa jäädä kellariin. Paketin olisi voinut kasata ebay-kamoista, mutta toimitusaika olisi ollut 4-6 viikkoa ja iKegger.eu:n hinnat näyttivät olevan ihan hyvällä mallilla adaptereita lukuun ottamatta. Tämän vuoksi halusin kokeilla minkälainen palvelutaso siellä on.

Order summary

MFL to Barb Adapter | MFL to Hose Pipe × 1
€5.90
Plastic Ball Lock Disconnects - MFL × 1
Grey (gas)
€4.00
Gas Disconnect with Check Valve × 1
€12.90
Professional Quality Portable CO2 Regulator × 1
€40.00
Soda Stream Adapter For Professional Mini Regulator × 1
USA & Europe (6ACME)
€15.00
M8 to MFL Swivel Adapter × 1
€3.90
Subtotal
€81.70
Shipping
€4.99
VAT
€13.04
Total
€86.69 EUR

iKeggerin sivut kertoivat esimerkillisesti mitä osia tarvitsen, jos haluan tehdä niin tai näin, joten arpominen jäi aika vähiin. Kyllähän tuolle hintaa tuli, mutta halusin saada mahdollisimman kompaktin paketin.

Tilattu 19.2.2018, kuriiri toi paketin 27.2.2018.

Testailin jo miniregulaattoria sodastream-pullon kanssa kegin hapenpoistoon ja treenailin vastapainekorkin käyttöä pullotukseen. Mielestäni hyvä ostos ja mielummin tämän laittaa jatkossa kegin kaverina jääkaappiin.

Hain myös pari Sodastream-pulloa lisää ja ostin IKH:sta 6m kudosvahvistettua ja elintarvikekelpoista 6mm PVC-letkua 1,2€/m. Tämä on huomattavasti taipuisampaa kuin Keg Kingdomista tilaamani John Guest -yhteensopiva letku.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Siideri - Testierä kaupan omenamehusta

Olut - "Jeesus v2" ESB

Olut - "Yrmy" Golden Ale